random image

Het onderzoeken van de verschillende culturele implicaties van koffie in de kindertijd - en het verdrijven van de mythen.

Kid Drinking Coffee

Vraag: Hoe reageert u als kinderen koffie drinken?

Interessant genoeg hangt het antwoord op deze vraag bijna volledig af van waar je bent opgegroeid. In de Verenigde Staten zou een kind dat een kopje koffie drinkt, een reden zijn voor ongerustheid en een afkeer van de ouder die hen de cafeïnehoudende drank toestond. Ouders die in Afrikaanse, Europese of Aziatische landen zijn opgegroeid, zouden echter nauwelijks een oog dichtknijpen - waarom?

Girl drinking coffee

Anders dan in de Verenigde Staten hebben andere landen en culturen het drinken van koffie al vanaf jonge leeftijd in het leven van hun kinderen geïntegreerd, en hoewel die informatie schokkend kan zijn, volgens de American Academy of Pediatrics, zijn kinderen ouder dan vijf zijn veilig om koffie te drinken Als culturele uitdrukking en gemeenschapstraditie krijgen kinderen in veel landen op de basisschool koffie - vaak met melk om de scherpte te verminderen en de bitterheid te verbergen. Suiker kan ook worden toegevoegd, hoewel sommige kinderen ervoor kunnen kiezen om van beide af te zien en direct over te gaan op opschenkkoffie. Ondanks de mythen en waarschuwingen die vaak worden gegeven door goedbedoelende ouders in de Verenigde Staten, is het drinken van koffie bij kinderen, net als al het andere in deze wereld, volkomen veilig voor kinderen, met mate.

 
 

Het zal hen niet de hele nacht wakker houden, het zal hun groei niet belemmeren en het zal hen geen hyperactiviteit of angst bezorgen. De onderzoeken hebben zelfs aangetoond dat het op jonge leeftijd opnemen van koffie in het dieet van een kind direct verband houdt met verschillende gezondheidsvoordelen, waaronder een drastisch verminderd risico op diabetes, hartaandoeningen en depressie.

Dus als je een kind een latte ziet drinken in een café samen met zijn ouders, haal diep adem en wees gerust, het is zowel veilig als heerlijk.

"Mijn kinderen weten dat ze niet moeten schreeuwen voordat mama zich met haar koffie in iets menselijks heeft opgewarmd."

Ben Kidron

Boy Drinking Coffee

.
Geschreven door Lucelia Verardi

Meer verhalen

De oorsprong van Hawaiian Coffee en Kona Coffee. Waar kwam het vandaan?

De oorsprong van Hawaiiaanse koffie Het rijke, verleidelijke aroma. De diepe, uitgesproken smaak. De mooie, betoverende kleur. Hawaiiaanse koffie w...