About Us

Het verschil tussen de gastronomische koffiebranders

Gevestigd aan de noordkust van Oahu en uitgeroepen tot een van de beste koffiebranders van Hawaï - Coffee Gallery Hawaii zet zich in voor het cultiveren, branden en leveren van voortreffelijke koffie die je dag van brandstof zal voorzien, je geest energie geeft en gezondheid en geluk in je leven. We geloven dat we als de beste gastronomische koffiewinkel in Hawaï de unieke kans hebben om onze klanten over de hele wereld heerlijke warmte en comfort te bieden. We zijn van mening dat we door ons nauwgezette en deskundige brandproces, ons deskundige team en onze uitzonderlijke klantenservice zeker superieure koffiebonen, verrukkelijke granola en premium accessoires kunnen leveren die gewoon beter presteren dan elke andere branderij die momenteel op de markt is.

Coffee Gallery Inside store

Gewijd aan het eren van ons rijke, levendige en spirituele erfgoed als een van Oahu's belangrijkste gastronomische koffiebranders aan de North Shore, is Coffee Gallery Hawaii toegewijd gebleven aan onze gekoesterde gemeenschap van Haleiwa - vaak teruggevend aan de mensen die omarmen ons al bijna 35 jaar. We zijn gedreven om gastronomische koffie in Hawaï te creëren die niet alleen de smaakpapillen prikkelt en de zintuigen verslaat: The Coffee Gallery is standvastig in onze missie om koffiebonen te branden die het dagelijkse leven van onze mensen zullen motiveren, troosten, ondersteunen, stimuleren en stimuleren. klanten wereldwijd.

Welkom bij The Coffee Gallery Hawaii – waar het enige dat sterker is dan onze koffie onze passie voor perfectie is.

We branden al onze koffie in kleine hoeveelheden, met de hand - kom binnen en proef het verschil. Wij geloven dat de kunst van het braden een levenslang proces is dat nooit echt onder de knie wordt; om u het best mogelijke kopje te bezorgen, evalueren we onze koffie voortdurend om het perfecte aroma, de precieze kleur en de uitzonderlijke smaak te ontwikkelen.

 Onze visie

Bij Coffee Gallery Hawaii zien we een toekomst voor ons waarin we onze luxe, gastronomische koffiemelanges van wereldklasse kunnen aanbieden aan een wereldwijd publiek en het leven van onze gasten kunnen verbeteren door hen te helpen de grootsheid en glorie van Oahu's North Shore met elke slok.

 

Onze winkel

Adres
66-250 Kamehameha Hwy. Haleiwa, HI 96712

Openingstijden
Ma - Zo 6:30 - 18:00
(Kerstmis van 07:30 - 14:30)< /p>